Kamp David Logo
Kamp David Logo

Pričakujte udobje

in male pozornosti

Sodobno urejen kamp

v mirnem podeželskem okolju

Kamp David je umeščen v povsem naravno okolje zunaj naselja, blizu majhne vasi Malovše, nedaleč od vasi Selo. Travnate parcele za kampiranje so z občutkom postavljene v star hrastov gozdiček, ki v vetrovnih dneh nudi zavetje, v toplih dneh pa čudovito naravno senco.

Kamp je urejen za šotore, avtodome in prikolice, opremljen je s sodobnimi sanitarnimi prostori. Posebno pozornost v kampu namenjamo čistoči, ravnanju z odpadki in skrbi za ohranjanje naravnega okolja v neokrnjeni podobi. Kamp daje gostu občutek, da kampira sredi narave …

Kamp David

je kamp za vse

Kamp David je primeren za vse generacije, saj nudi možnosti tako za miren počitek, stran od vsakdanjega vrveža, kot tudi za aktivno preživljanje počitnic. V kampu je poskrbljeno tudi za prijetno bivanje otrok, saj so v kampu igrala, ki bodo njihove dneve pri nas še bolj popestrila.

Kamp David je tudi živalim prijazen kamp. Pri nas z veseljem sprejmemo hišne ljubljenčke in verjamemo, da se bodo tudi oni zelo udobno počutili v objemu narave. Vaše bivanje v kampu bo pospremljeno s petjem ptic in škržatov ter s poskoki veveric v visokih krošnjah starih hrastov.

Dobrodošli pri nas!

Cenik

storitev v kampu

OSEBA / DANapril - oktober
Odrasli10,00 EUR
Otroci 7 - 13,99 let 6,00 EUR
Otroci do 6,99. leta brezplačno
PARCELA / DANapril - oktober
Parcela / dan5,00 EUR
Šotorbrezplačno
PZA12,00 EUR (oktober - april)
DODATNO / DANapril - oktober
Elektrika3,50 EUR
Hišni ljubljenček2,00 EUR
Turistična taksa2,00 EUR
WiFibrezplačno

Posebna ponudba

za trenutke, ko si zaželite malce razvajanja

OHLADITE si poletne dni.

V recepciji boste poleg informacij našli tudi kavo, osvežilne pijače, vipavska vina, razne prigrizke in sladoled. Vsak dan v jutranjih urah pa v našem kampu zadiši tudi po svežem kruhu in ostalih pekovskih izdelkih – tako je vaše bivanje pri nas še bolj udobno!

Galerija

utrinkov iz Kampa David

KAMP DAVID DAVID CIGOJ S.P.
Malovše 46, 5262 Črniče
DDV ID: SI85217085
Matična: 8214492000

 


Vse pravice pridržane. - 2021 © Kamp David | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-down