Kamp David Logo
Povpraševanje
Kamp David Logo
Povpraševanje

Pričakujte udobje

in male pozornosti

Butičen kamp

v mirnem podeželskem okolju

Kamp je urejen za šotore, avtodome in prikolice, opremljen je s sodobnimi sanitarnimi prostori. Posebno pozornost v kampu namenjamo čistoči, ravnanju z odpadki in skrbi za ohranjanje naravnega okolja v neokrnjeni podobi. Kamp daje gostu občutek, da kampira sredi narave …

Dobrodošli pri nas!

Posebna ponudba

za trenutke, ko si zaželite malce razvajanja

OHLADITE si poletne dni.

V recepciji boste poleg informacij našli tudi kavo, osvežilne pijače, vipavska vina, razne prigrizke in sladoled. Vsak dan v jutranjih urah pa v našem kampu zadiši tudi po svežem kruhu in ostalih pekovskih izdelkih – tako je vaše bivanje pri nas še bolj udobno!

Pekarna v kampu David

Kaj je boljšega od svežega kruha za zajtrk?

Pravijo, da je zajtrk najbolj pomemben obrok v dnevu. Mi se s tem še kako strinjamo in vemo, da je še posebej na dopustu neprecenljivo imeti dober zajtrk, zato za vas vsak dan v naši mali pekarni pripravljamo kruh in ostale pekovske dobrote. Tako lahko vsak dan v naši recepciji oddate naročilo za kruh in rogljičke. Naslednje jutro, ko se odpre recepcija, pa je vaše naročilo že pripravljeno in ga lahko prevzamete ter se pocrkljate s svežim kruhom v objemu vašega kotička v kampu. Izbirate lahko med naslednjimi pekovskimi izdelki.

Galerija

utrinkov iz Kampa David

KAMP DAVID DAVID CIGOJ S.P.
Malovše 46, 5262 Črniče
DDV ID: SI85217085
Matična: 8214492000

 


Vse pravice pridržane. - 2023 © Kamp David | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-down