Kamp David Logo
Povpraševanje
Kamp David Logo
Povpraševanje

Izjemna lokacija

z dušo pristnega vipavskega podeželja

Kamp David je mali raj

za ljubitelje kampiranja

V senci stoletnih hrastov, na zelenih terasah, ki jih podpirajo zidovi iz lokalnega kamna, smo uredili kamp, ki bo presegel vaša pričakovanja. V pristno naravo smo posegli le toliko, da smo ukrotili odvečno grmovje in kamne po starem izročilu zložili v oporne zidove. Navdušila vas bo lepota značilne vipavske krajine, zjutraj vas bo zbujalo ptičje petje z visokih vej starih hrastov.

Tu boste našli mir in intimo za popoln oddih.

Sodobno urejen kamp

v mirnem podeželskem okolju

Kamp David je umeščen v povsem naravno okolje zunaj naselja, blizu majhne vasi Malovše, nedaleč od vasi Selo. Travnate parcele za kampiranje so z občutkom postavljene v star hrastov gozdiček, ki v vetrovnih dneh nudi zavetje, v toplih dneh pa čudovito naravno senco.

Kamp David

je kamp za vse

Kamp David je primeren za vse generacije, saj nudi možnosti tako za miren počitek, stran od vsakdanjega vrveža, kot tudi za aktivno preživljanje počitnic. V kampu je poskrbljeno tudi za prijetno bivanje otrok, saj so v kampu igrala, ki bodo njihove dneve pri nas še bolj popestrila.

Kamp David je tudi živalim prijazen kamp. Pri nas z veseljem sprejmemo hišne ljubljenčke in verjamemo, da se bodo tudi oni zelo udobno počutili v objemu narave. Vaše bivanje v kampu bo pospremljeno s petjem ptic in škržatov ter s poskoki veveric v visokih krošnjah starih hrastov.

Dobrodošli pri nas!

Z veseljem

smo vaši gostitelji

Sva Katja in David, ustanovitelja kampa David in navdušena rekreativna športnika, aktivna raziskovalca lokalnih posebnosti, zaljubljena v pristno življenje v stiku z naravo. Kot domačina poznava najlepše kotičke Vipavske doline, zato vam lahko svetujeva pri izbiri aktivnosti in vas poveževa z najboljšimi lokalnimi ponudniki.

Za zgodbo kampa David pa stoji poleg Davida in Katje tudi mlada ekipa gostoljubnih domačinov, ki vam bo z veseljem pomagala z nasveti in idejami, kaj se v okolici splača videti in doživeti!

Dobrodošli pod našimi zvezdami v kampu David!

Utrinki iz naše prve sezone

Odlične prometne povezave

za odkrivanje bližnjih in bolj oddaljenih krajev

Kamp leži tik ob izhodu Selo z avtoceste H4, dobrih pet minut vožnje iz Ajdovščine in dvajset minut od meje z Italijo. Vse priložnosti za nepozabna doživetja v Vipavski dolini so vam na dosegu roke. Relativno blizu našega kampa so tudi najbolj priljubljene slovenske turistične znamenitosti. Le pol ure vožnje stran lahko obiščete znamenito Postojnsko jamo ali Škocjanske jame, vpisane na seznam svetovne dediščine Unesco. Enako blizu je tudi kobilarna Lipica, največja kobilarna z lipicanci na svetu.

KAMP DAVID D.O.O.
Malovše 46, 5262 Črniče
DDV ID: SI 55761313
Matična: 9589813000

 


Vse pravice pridržane. - 2023 © Kamp David | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-down