Kamp David Logo
Povpraševanje
Kamp David Logo
Povpraševanje

Adrenalinski športi


Za vse, ki si želite adrenalina, je Vipavska dolina prava destinacija. Ob reki Soči je adrenalinski park, ki je namenjen vsem, tako mlajšim kot starejšim, ki so željni pustolovščine in adrenalina. Svoj pogum pa lahko preizkusite tudi s skokom proti reki Soči (bungee jumping) iz 55m visokega mostu.

Zaradi velikega povpraševanja po adrenalinskih doživetjih na reki Soči, je potrebno svoj termin vnaprej rezervirati. Pri rezervaciji vam z veseljem priskočimo na pomoč.

Padalstvo

Z višine je Vipavska dolina še lepša, še bolj posebna. Tu so odlični pogoji za prosto letenje vse leto in prav zato se v dolino radi znova in znova vračajo jadralni padalci, zmajarji in drugi navdušeni letalci. V Vipavski dolini sta dve registrirani vzletišči za prosto letenje – Kovk in Lijak. Kamp David pa leži na sredi med njima in prav zato je odlično izhodišče za vse ljubitelje višine. Do obeh vzletišč je na voljo prevoz, ob pristajališčih pa si lahko privoščite malico ali osvežilno pijačo.

Doživi polet

v tandemu

V sodelovanju z najboljšimi lokalnimi ponudniki, našim gostom ponujamo možnost za pridobitev nove adrenalinske izkušnje – polet v tandemu. Za to ne potrebuješ nikakršnega predznanja, pomemben je le tvoj pogum. Pri sami organizaciji poleta pa pomagamo mi, tako da bo to doživetje zagotovo nepozabno!

Utrinki naših gostov

Vtisi gostov: Letenje nad Vipavsko dolino je bilo čudovito! Kakšna izkušnja!

ATV Adventure

novo doživetje v Vipavski dolini

Z veseljem vam predstavljamo novo adrenalinsko doživetje v Vipavski dolini. Z Vipava Valley Adventure lahko namreč Vipavsko dolino spoznate na čisto drugačen način, z vožnjo s štirikolesniki. Z ATV vozili se zapeljite po vnaprej dogovorjenih trasah Vipavske doline ali do planote Nanos ter občudujte najlepše razglede, kar jih dolina premore.

Ker je varnost na prvem mestu, bo z vami ves čas tehnična podpora, ki poskrbi, da bo vaš izlet varen in brez skrbi. Štirikolesniki so novi in redno vzdrževani, vozi pa jih lahko vsak, ki ima vozniško dovoljenje za avtomobil. Tudi če še nikoli niste vozili ATV vozil, ste lahko brez skrbi, saj so vozila opremljena z avtomatskim menjalnikom in se jih da zelo enostavno upravljati.

Ne prezrite:

  • vozila lahko vozite z vozniškim dovoljenjem za avtomobil
  • zelo enostavno upravljanje/vožnja vozila
  • zelo udobna vozila za dve osebi
  • možnost individualnih ponudb/tras

Vtisi gostov: zelo doživet način spoznavanja Vipavske doline z ravno pravšnjo količino adrenalina. 

Soča Fun Park

Adrenalinski park

Le 15 minut vožnje stran od kampa David se nahaja adrenalinski Soča Fun Park, ki je  namenjen vsem željnim avanture in zabave. To je pravi kraj za vse, ki si želite nepozabne dogodivščine med krošnjami dreves ob smagardni reki Soči. S svojo pestro ponudbo, ta adrenalinski park navduši prav vsakogar!

Le nekaj kilometrov iz mestnega jedra Nove Gorice se v objemu dreves vije smaragdna reka Soča. Ob njej se med krošnjami skriva razgiban pustolovski park imenovan Soča Fun Park. Nepozabno športno dogodivščino lahko izkusijo tako mlajši kot starejši pustolovci. Pustolovska avantura se prične s prečkanjem reke Soče preko kolesarskega mostu, nadaljujete pa po oranžnem, rumenem, zelenem, modrem in rdečem poligonu pustolovskega parka. Na koncu se kot pravi Indiana Jones spustiš po dveh 300 m jeklenicah -  Zip line z enega na drugi breg reke Soče, na višini 40 m. Tako imenovani »spust poguma« ti bo zagotovo pognal kri po žilah.

  • Obiskovalci do 15 let morajo biti v spremstvu odrasle osebe, pri čemer ena odrasla oseba lahko spremlja največ tri mladostnike.
  • Priporočljiva je športna obleka in obutev. Predhodno znanje in spretnosti niso potrebne.

V naši recepciji vam bomo z veseljem pomagali pri organizaciji novega adrenalinskega doživetja!

KAMP DAVID D.O.O.
Malovše 46, 5262 Črniče
DDV ID: SI 55761313
Matična: 9589813000

 


Vse pravice pridržane. - 2023 © Kamp David | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-down