Slo | Eng

Kamp David je mali raj

za ljubitelje kampiranja

V senci stoletnih hrastov, na zelenih terasah, ki jih podpirajo zidovi iz lokalnega kamna, smo uredili kamp, ki bo presegel vaša pričakovanja. V pristno naravo smo posegli le toliko, da smo ukrotili odvečno grmovje in kamne po starem izročilu zložili v oporne zidove. Navdušila vas bo lepota značilne vipavske krajine, zjutraj vas bo zbujalo ptičje pitje z visokih vej starih hrastov.

Tu boste našli mir in intimo za popoln oddih.


Z veseljem

smo vaši gostitelji

Sva Katja in David, navdušena rekreativna športnika, aktivna raziskovalca lokalnih posebnosti, zaljubljena v pristno življenje v stiku z naravo. Kot domačina poznava najlepše kotičke Vipavske doline, zato vam lahko svetujeva pri izbiri aktivnosti in vas poveževa z najboljšimi lokalnimi vodniki.

Dobrodošli pod našimi zvezdami v Kampu David!

Vipavska dolina
Vipavska dolina

V središču

Vipavske doline

Tik ob stari vasici Malovše. sredi zelene

narave si lahko ustvarite svoj začasen dom

za raziskovanje znamenitosti Vipavske

doline, okušanje slovitih vipavskih vin in

domačih jedi ter odkrivanje novih doživetji,

peš ali s kolesom

Kamp David Map

Odlične prometne povezave

za odkrivanje bližnjih in bolj oddaljenih krajev

Kamp leži tik ob izhodu Selo z avtoceste H4, dobrih pet minut vožnje iz Ajdovščine in dvajset minut od meje z Italijo. Vse priložnosti za nepozabna doživetja v Vipavski dolini so vam na dosegu roke Relativno blizu našega kampa so tudi najbolj priljubljene slovenske turistične znamenitosti. Le pol ure vožnje stran lahko obiščete znamenito Postojnsko jamo ali Škocjanske jame, vpisane na seznam svetovne dediščine Unesco. Enako blizu je tudi kobilarna Lipica, največja kobilarna z lipicanci na svetu.