Kamp David Logo
Povpraševanje
Kamp David Logo
Povpraševanje

Prvomajske počitnice v Vipavski dolini

25/04/2022

Pomlad je v Vipavski dolini zares čudovita, vse bolj zelena, cvetoča, barvita. V tem času pa se ne prebuja le narava - vse več je namreč tudi takšnih in drugačnih dogodkov, ki privabijo mnoge ljudi. Prav s tem namenom smo za vas na eno mesto zbrali, kaj lahko med prvomajskimi prazniki, pa tudi kasneje, počnete v Vipavski dolini.

  • KRESOVANJE (30. april 2022): Kresovanja se bodo odvijala po vsej Vipavski dolini, na nekatera se lahko odpravite tudi peš iz kampa. Poleg kresovanja si lahko ogledate tudi tradicionalno postavitev mlaja za prvi maj.
  • ODPRTA KUHNA V NOVI GORICI (4.maj 2022): Prvič bo Odprta kuhna na prenovljeni Delpinovi ulici v Novi Gorici. Ponovno pa se bo Odprta kuhna odvijala tudi v Vipavi na Glavnem trgu (21. maj 2022).
  • OSMICE (22. april - 1. maj 2022): Tradicionalne osmice, ki se trenutno odvijajo v naši bližini so v Vitovljah ter na Gradišču pri Vipavi. Različne osmice pa lahko obiščete tudi kasneje v mesecu maju in juniju.
  • FESTIVAL VRTNIC V NOVI GORICI (29. april - 14. maj 2022): Glavna atrakcija festivala so vrtnice burbonke, ki vas bodo očarale s svojo lepoto in vonjem. Ob 11. uri je vsak dan tudi voden ogled.
  • POHODI: V tem času se odvija tudi veliko tradicionalnih pohodov - med drugim tudi Tradicionalni pohod na Škabrijel (27. april 2022) in Šalam pohod (8. maj 2022).
  • VINSKI VLAK VIPAVSKA DOLINA (8. maj 2022): Podaj se na peturno potovanje z vlakom po Vipavski dolini, ob tem pa se druži z vinarji in okušaj najboljše, kar ponuja Vipavska dolina.
  • ULTRA TRAIL VIPAVA VALLEY: Ultra trail Vipava Valley je prvi ultra trail v Sloveniji, ki je speljan po najlepših vrhovih Vipavske doline (najdaljša tekaška razdalja je kar 160 km). Vabljeni, da navijate za tekače, ki prihajajo iz najrazličnejših držav.

Poleg vseh dogodkov, pa lahko še vedno doživite Vipavsko dolino tudi na čisto svoj način. Lahko se odpravite na degustacije lokalnih dobrot (degustacije vina, suhih mesnin, različnih sirov itd.), lahko kolesarite ali hodite po pristnih vipavskih vasicah in raziskujete njihove čudovite značilnosti. Pri načrtovanju vaših počitnic v Vipavski dolini vam bomo z veseljem svetovali in ponudili najboljše lokalne ponudnike.

Do 6. maja 2022 je pri nas 15% otvoritveni popust. Za več informacij smo vam vedno na voljo na naših kontaktnih telefonskih številkah ali na elektronskem naslovu info@kamp-david.si.

Se vidimo!

KAMP DAVID D.O.O.
Malovše 46, 5262 Črniče
DDV ID: SI 55761313
Matična: 9589813000

 


Vse pravice pridržane. - 2023 © Kamp David | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-down