Kamp David Logo
Povpraševanje
Kamp David Logo
Povpraševanje

Razvajanje brbončic in paša za oči …

14/07/2021

Iz kampa David se gostje velikokrat poleg raziskovanja Vipavske doline, podajo tudi na raziskovanje Goriških brd ali Krasa. Poseben kraj, ki ga pri tem ne gre izpustiti pa je majhna vasica Pedrovo, ki jo tudi domačini radi obiščemo, saj nam omogoča hiter umik od vsakdana. To nadvse prisrčno vasico bi vam radi predstavili skozi naše oči, z nekaj besedami in fotografijami, ki smo jih ujeli v naš objektiv.

Starodavna vasica Pedrovo je skrita na meji med Vipavsko dolino in Krasom. Obisk naselja vas bo popeljal v čarobni čas preteklosti, zgledno urejene stezice pa vabijo k odkrivanju prelepih kotičkov. Pedrovo ponuja popolno harmonijo mediteranskih vonjev sivke in rožmarina ter svežine, katero zagotavlja višja lega, ki hkrati daje občutek vladanja nad spodaj ležečo Vipavsko dolino.

Prava posebnost te vasice je zagotovo Čilčeva domačija, pri kateri se lahko ustavite in okusite skrbno pripravljene izdelke iz kozjega in ovčjega mleka (sveže in zorjene sire, skuto, jogurt, …). Njihove izdelke pa si lahko tudi kupite za domov.

Čeprav so fotografije same po sebi že dovolj zgovorne, pa boste pravi utrip vasice še najbolj začutili, ko si boste za njo vzeli čas in okusili dobrote tamkajšnjih ponudnikov. Vaše izhodišče za izlet do Pedrovega je lahko kamp David – od tu se lahko odpravite s kolesom, ob poti pa boste nagrajeni s številnimi lepimi razgledi nad Vipavsko dolino. Pri organizaciji izleta, vključno s postanki pri lokalnih ponudnikih, vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.

KAMP DAVID D.O.O.
Malovše 46, 5262 Črniče
DDV ID: SI 55761313
Matična: 9589813000

 


Vse pravice pridržane. - 2023 © Kamp David | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-down