Kamp David Logo
Povpraševanje
Kamp David Logo
Povpraševanje

V mesecu septembru pri nas POSEBNE UGODNOSTI

01/09/2021

Mesec september je tu in z njim so tu tudi prijetnejše temperature, ki se jih vsekakor splača izkoristiti za kakšen izlet ali oddih v naravi, preden se bomo zopet ovijali v toplo odejo. Prav zato smo v Kampu David v mesecu septembru pripravili prav posebne ugodnosti za imetnike AVTOKAMPI kartice. Dve odrasli osebi + parcela + elektrika = 20€. Za dodatne stvari, na primer hišnega ljubljenčka, otroke, pa priznamo 20% popust.

V recepciji vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri aktivnosti, ki jih v Vipavski dolini res ne manjka. Ponudba je precej raznolika in široka, za vsakega se nekaj najde. Lahko se podate na kulinarično ali vinsko turo k bližnjim vinarjem, se udeležite tradicionalne osmice, vipavske trgatve oziroma "bandime", lahko skočite s padalom in si Vipavsko dolino ogledate od zgoraj, lahko se podate na kolesarjenje po vipavskih vaseh ali na pohod po obrobju Doline. Ne nazadnje pa je lahko Vipavska dolina le vaša destinacija za miren oddih v naravi.

Najboljša stvar pri vsemu temu pa je, da lahko svojo nastanitev in tudi nekatere stvari iz dodatne ponudbe (npr. izposojo električnih koles) poravnate kar s turističnimi boni. Za več informacij nas lahko kontaktirate na info@kamp-david.si.

KAMP DAVID D.O.O.
Malovše 46, 5262 Črniče
DDV ID: SI 55761313
Matična: 9589813000

 


Vse pravice pridržane. - 2023 © Kamp David | Izdelava spletne strani: Spletnikar
crossmenuchevron-down